avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Bună dimineața, copilul meu face 2 ani in 13 apr 2018, ar trebui să mă întorc la lucru in februarie pentru a beneficia de stimulent. Dacă nu am cu cine lasa copilul și nu mă pot întoarce la locul de munca, soțul care lucrează, ar putea să își depună dosarul pentru stimulent? Eu ar trebui să îmi dau demisia la locul de munca?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2018
Marina2016, utilizator

Alte discuții în legătură

Transfer concediu crestere copil intre soti badar badar Buna ziua. Avem un copil nascut in data de 11.10.2016. Din 24.11.2016 sotia mea a beneficiat de concediul de crestere a copilului, dar in data de 24.08.2017 va ... (vezi toată discuția)
Înlocuire beneficiar ccc și activitate pfa JDobre JDobre Cum poate benefici celălalt părinte de CCC dacă părintele care s-a bucurat inițial de beneficiu se întoarce în activitate prin PFA? Salutare! Am ... (vezi toată discuția)
Creștere copil geo1982ro@yahoo.com geo1982ro@yahoo.com Bună dimineața, vă rog să-mi spuneți și mie dacă nu mă mai întorc la ultimul locul de muncă de unde am rămas în creștere copil și vreau să merg ... (vezi toată discuția)