avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... achizitiaEu Cum continui si finalizez un contract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

achizitiaEu Cum continui si finalizez un contract promisiune de vanzare -cumparare casa +terenachi

Am semnat la notariat o promisiune contract de vanzare cumparare casa+teren in luna noiembrie 2016 .Acest document a fost inregistrat la Oficiul de cadastru .Termenul de finalizare era decembrie 2017 .Acest termen nu a fost respectat. Casa nu este finalizata Eu doresc in continuare sa cumpar proprietatea si mentionez ca la semnare am achitat un avans considerabil ptr ea.Contractul prevede si eventuale despagubiri in situatia in care o parte nu mai doreste continuarea darnu prevede penalizari de intarziere. Cum este mai bine sa procedez atat ptr a ma asigura ca proprietatea imi va fi transferata ca si proprietate si cum sa soliict si penalitati de intarziere .

Alte discuții în legătură

Promisiune vanzare cumparare Emil286 Emil286 In data de 07 noiembrie 2018 am incheiat o promisiune de vanzare cumparare pentru achizitionarea unui apartament, termenul de finalizare era 31.01.2019 cu ... (vezi toată discuția)
Tva pentru achizitionarea unui apartament 2017 claklaus claklaus Buna dimineata, In decembrie 2016 am incheiat o promisiune bilaterala pentru achizitionarea unui apartament cu termen de finalizare noiembrie 2017. In ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui teren cu titlu de proprietate, sa platesc avans? fbogdan fbogdan Buna ziua, Sunt interesat sa cumpar un teren care are doar titlu de proprietate. Vanzatorul-fiul spune ca propr. este mama lui care traieste. Acesta cere un ... (vezi toată discuția)