avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA pentru achizitionarea unui apartament 2017
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA pentru achizitionarea unui apartament 2017

Buna dimineata,

In decembrie 2016 am incheiat o promisiune bilaterala pentru achizitionarea unui apartament cu termen de finalizare noiembrie 2017. In aceasta promisiune bilaterala este specificat ca valoarea apartamentului este de xxxxxx (TVA 5% inclus).
Voiam sa stiu daca in noiembrie 2017 cand voi incheia contractul de vanzare-cumparare pot fi scutit de avansul de 5%, conform actelor normative in vigoare.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: robert1987 , utilizator 22:02, 8 Februarie 2017
Sa vedem mai intai daca se va elimina tva la locuinte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva apartament in constructie, credit prima casa eliluise eliluise Buna ziua! Va rog mult sa-mi dati info necesare pt urmatoarea situatie: fiica mea a incheiat, in oct. 2016, o Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare pt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am incheiat o promisiune bilaterala pentru un apartament ... vasilicap vasilicap Buna ziua Am incheiat o Promisiune bilaterala pentru un apartament intr un bloc nou in 2021 cu 5% tva. Am încheiat un act adițional in 2022 in care se ... (vezi toată discuția)
Tva 5% pentru locuinte cu pretul peste 450000 lei alinaferaru alinaferaru Buna ziua, Din cate am inteles incepand cu 1 ian 2022, se va aplica TVA de 5% in loc de 19% pentru locuintele cu valoare intre 450000 si 700000 lei. In ... (vezi toată discuția)