avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plata zile spitalizare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plata zile spitalizare

Buna ziua. Accident rutier produs in ziua de 12.09.2013. Autoturism oprit in dreptul indicatorului oprirea interzisa. Fiul meu, de 17 ani si jumatate, biciclist, i-a intrat o viespe sub tricou si l-a tot intepat, ceea ce a dus la producerea acestui accident rutier in care el s-a lovit cu roata din fata a bicicletei, lovitura ce l-a proiectat in parbriz, accident ce s-a soldat cu mutilarea lui la ochiul drept, si au rezultat 11 zile de spitalizare. Ce vreau eu sa aflu este, la externare nu ni s-a dat nici un decont cum ca am avea ceva de plata pt cele 11 zile. Mentionez ca accidentul s-a intamplat pe 12.09.2013 si a stat internat pana pe 23.09.2013. In 2017 prin martie, spitalul judetean se gandeste sa-l dea in judecata sa plateasca 8900 lei cv celor 11 zile de spitalizare. O zi de spitalizare la spit jud costand 750 lei. Prin referat de la procuror s-a dat NUP. Acum va intreb, cum dupa mai bine de 3 ani spitalull jud ne actioaneza in instanta, invocand ca ei n-au primit referatul in 2013, asa cum l-a primit fiul meu ci ca l-ar fi primit in 2015. Nu era de datoria lor sa se intereseze in decursul acestor 3 ani, sau sa ne fi spus la externare, sau sa ne fi pus atunci la externare decontul in mana si sa ne spuna ca suntem buni de plata? Deci, conducatorul auto, care oprose neregulamentar, nu are nici o vina in acest accident? RCA-ul lui nu poate acoperi paguba? Si daca procurorul a dat NUP nu e logic ca fiul meu nu.i vinovat? Acum spitalul de ce se intoarce asupra lui cand el era si minor si elev si coasigurat? Ce mai putem face in cazul acesta? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Am lovit un biciclist in stare de ebrietate- despagubiri de 2500 euro-cum sa procedez? iuga.daniel1974 iuga.daniel1974 Buna ziua, Sunt nou pe forum si sper sa ma ajutati: In aprilie am avut un accident rutier - am lovit usor un biciclist langa trecerea de pietoni ,avea ... (vezi toată discuția)
Help catamblin catamblin In urma cu cateva zile am fost implicat intru-un accident. Un bicilist a iesit in fata mea dupa o strada din partea stanga, a trecut de axul drumului si a ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie cu vatamari corporale Bossde_Boss Bossde_Boss Buna ziua!... Vezi: http://www.ziartop.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=15796:biciclist-accidentat&catid=3:subiectul-zilei&Itemid=4 Ce se ... (vezi toată discuția)