In urma cu cateva zile am fost implicat intru-un accident. Un bicilist a iesit in fata mea dupa o strada din partea stanga, a trecut de axul drumului si a intrat in fata masini , eu intrand in santul dupa marginea drumului ca sa il evit dar am atins roata din fata a bicicletei , biciclistul cazand pe asfalt si suferind o fractura de clavicula. In urma constatarii politiei eu sunt total nevinovat , permisul nu mi-a fost retinut , nu am primit nici o amenda. DAR : sunt obiligat de politie sa platesc testele de sange ( al meu si al victimei ) care in mod normal sunt platite de politie pentru ca ei le-au cerut, in urma testari de la fata locului cu aparatul etilotest , rezulatul meu a fost negativ 0.00 , sa platesc certificatul intocmit de medicina legala pentru bicilist , sa platesc o suma "de intelegere " bicilistului pentru ca el sa nu ma actioneze in instanta, de parca eu as fi vinovat, toate aceste sume fiind sfatuit de politie sa le platesc , "ca sa imi fie bine" zic ei. Imediat dupa accident , eu am sunat la 112 , la fata locului venind o masina de politie si o ambulanta care a ridicat victima. La spital victimei ia fost facuta o radiografie , dupa care a fost trimis acasa , deci nu a stat nici macar o zi in spital. Stiu ca incadrarea faptei mele se face in functie de nr de zile de ingrijire medicala pe care le va necesita victima. Intrebarea mea : cum e cu aceste zile de ingrijire medicala ? se tine cont de zilele de spitalizare , sau de zile in care se va face bine victima ? PLS un raspuns , nu imi pare deloc in regula , eu nevinovat ma aleg cu dosar si cheltuieli , iar cel vinovat , care chiar daca era pe bicicleta este considerat participant la trafic , si nu pieton , nu pateste nimic , nici macar sa isi plateasca propriile analize. Va multumesc
Cel mai recent răspuns:
bustiuc elena , utilizator
13:37, 6 August 2008