avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mai au carnet de conducere valabil?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mai au carnet de conducere valabil?

Buna ziua intrunul din cazuri este deja condamnat pt 8 luni cu suspendare dar urmarit pe2 ani conduce masina personala si vitanja primariei iar alta persoana din 2016 a fost prins conducand sub influienta b alcoolice 0.85dar acum a ajuns dosarul la judecat orie POATE SCAPA FARA CONDAMNARE? El a condus pe toata perioada aceasta vreau sa stiu daca in aceste situatii numitii au carnetele valabile pt ca ei spun ca pot face ce vor nu are nimeni ce le faceMultumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Alcool la volan EUGURO EUGURO Buna ziua.Va rog,imi poate spune cineva daca pot lua o a doua condamnare cu suspendare.In 2009 am fost condamnat cu suspendare 1an si 6 luni cu termen de ... (vezi toată discuția)
Am condus fara permis si cu alcoolemie de 0.08 in aerul expirat dutu61 dutu61 am condus fara permis si am avut o alcolemie in aerul expirat de 0,08.acum a fost bagat dosarul la judecator si astept sa ma cheme.in acest moment trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcool mirey11 mirey11 Prins conducand sub influienta alcoolului refuz probe biologice,tulburarea ordinii publice la data de 09.05.2018 si mai apoi. la un an de zile cand era ... (vezi toată discuția)