avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal alcool

Prins conducand sub influienta alcoolului refuz probe biologice,tulburarea ordinii publice la data de 09.05.2018 si mai apoi. la un an de zile cand era judecat procesul pe data de 10.09.2019 am aflat ca am dosar si pt ultraj.Dupa sentinta am primit un 1 an si 8 luni condamnare cu suspendare si 60 de zile in folosul comunitatii si 3 ani probatiune. .Am primit sentinta pe 26.09.2019 ,iar pe 7.10.2019 am avut recurs facut la Curtea de apel Iasi.Toate infractiunile sunt facute de la aceeasi problema atunci .Cu as putea scapa de dosarul de ultraj si sa nu ajung la condamnare cu executare?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2020
mirey11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 18:57, 4 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cereti contopirea. In rest, nu va putem spune cum sa scapati de dosarul de ultraj. Cel mai bine ar fi sa vada un avocat dosarul si sa va ofere un sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea cu permisul reținut anterior tot pentru alcool la volan. la ce pot să mă aștept, este posibil să fac închisoare? Madalin1988 Madalin1988 Buna ziua am fost prins în ianuarie băut la volan.si mi sa reținut permisul .am deja un dosar iar acum mă prins din nou băut și fără permis.pot sa stiu ... (vezi toată discuția)
Mai au carnet de conducere valabil? Xxaahh Xxaahh Buna ziua intrunul din cazuri este deja condamnat pt 8 luni cu suspendare dar urmarit pe2 ani conduce masina personala si vitanja primariei iar alta persoana ... (vezi toată discuția)
Doua dosare pentru conducere sub influenta alcoolului calinciomag calinciomag Am si eu o nelamurire.In data de 21 decembrie 2009 am fost prins conducand sub influenta alcoolului,permisul mi-a fost retinut pe o perioada nederminata si ... (vezi toată discuția)