avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan

Buna ziua.Va rog,imi poate spune cineva daca pot lua o a doua condamnare cu suspendare.In 2009 am fost condamnat cu suspendare 1an si 6 luni cu termen de incercare 1 an si 6 luni pentru conducerea sub influienta alcoolului
.Acum in 2016 am fost prins conducand cu 0,44 alcool in aerul expirat.Acum pot pot primi o noua condamnare cu suspendare?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 09:51, 22 Aprilie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pedeapsa din 2009 este reabilitata de drept, conform vechiului Cod penal.
Acum veti fi judecat conform noului cod.
Cel mai probabil veti fi condamnat cu amanarea aplicarii pedepsei, dar acest lucru impune anumite obligatii prevazute de lege pe perioada termenului de supraveghere, de 2 ani.
Ultima modificare: Vineri, 22 Aprilie 2016
Avocat Lăzăruţiu Lucian, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 1,12 - conditii sup Fofy Fofy Buna ziua. In dimineata zilei de 16 Decembrie 2013 am fost surprins conducand un autoturism avand o concentratie de alcool de 0,57 in aerul respirat. De curand ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan balan1978 balan1978 Buna seara! Am si eu o intrebare . Acum 4 ani am fost prins cu alcool la volan (0.82 in aer.. 1.6 prima proba 1.45 a doua) am primit un an si 6 luni cu ... (vezi toată discuția)
Baut la volan mereu aceiasi mereu aceiasi Buna seara, as dori daca se poate sa imi dati si mie un raspuns:am un prieten care a fost gasit la volan cu alcoolemia 0,81 in aerul expirat si 2 cind i s a ... (vezi toată discuția)