avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Intrebare redobandire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Intrebare redobandire permis

Am si eu o intrebare am permisu suspendat pe 90 pentru alcool 0,21 am fost am dat testarea de 13/15 ca mia zis ca daca nu dau o sa stau 120 zile am promovat testu , dupa care am trimis cerere unde mi sa retinut si dupa am aflat ca trebuie sa indeplinesc si alte conditi numa ca eu nu indeplinesc am mai avut permisu suspendat acum un an si un pic am inteles ca nu mil da la 30 zile daca nu indeplinesc numa ca acuma nu stiu cand il pot lua la 90 120 sau 60 scade ceva ca am dat testu si lam promovat am incercat sa intreb la politie dar nu am primis nici un raspuns ma trimeteau de la unu la altu multumesc tare mult daca ma puteti ajuta vreau sa stiu ca as avea nevoie de permis .

Alte discuții în legătură

Permis auto suspendat ana.fita ana.fita va rog spuneti-mi daca mi a luat permisu acum aproape 3 luni pentru ca mi-au expirat numerele rosi de 2 zi,iar procuroru mi-a dat neinceperea urmariri ... (vezi toată discuția)
Permis italian suspendat pe 90 de.zile pentru alcool mirela BALINT mirela BALINT buna ziua, am o intrebare pe dat de 20 ianuarie am fost oprit, de poliție, mi s.a pus fiola având o alcoolemie de 0,21 , mi s a suspendat permisul pe o ... (vezi toată discuția)
Salutări, mă numesc alin ionuţ, am şi eu o întrebare; pe ... AlinIonut1999 AlinIonut1999 Salutări, mă numesc Alin Ionuţ, am şi eu o întrebare; pe data de 14.11.2021 la ora 00:15 mi-a fost suspendat permisul pe o perioadă de 90 de zile pentru ... (vezi toată discuția)