avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutări, mă numesc Alin Ionuţ, am şi eu o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutări, mă numesc Alin Ionuţ, am şi eu o întrebare; pe ...

Salutări, mă numesc Alin Ionuţ, am şi eu o întrebare; pe data de 14.11.2021 la ora 00:15 mi-a fost suspendat permisul pe o perioadă de 90 de zile pentru 0.23 alcool, intrebarea mea este; dacă nu am fost la redobăndire (testu 13/15) voi aştepta 120 de zile în loc de 90, sau pur şi simplu când se sfârşesc cele 90 de zile primesc permisul înapoi?
120 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare redobandire permis Zarumba Zarumba Am si eu o intrebare am permisu suspendat pe 90 pentru alcool 0,21 am fost am dat testarea de 13/15 ca mia zis ca daca nu dau o sa stau 120 zile am promovat ... (vezi toată discuția)
Bună am permisul luat pentru o perioada de 180 de zile Întrebarea ... PasareaColibri PasareaColibri Bună am permisul luat pentru o perioada de 180 de zile Întrebarea mea este după ce dau testu dacă îl iau primesc permisu înapoi sau trebuie sa aștept ... (vezi toată discuția)
Permis retinut bulversat bulversat buna dimineata!!! azi noapte la ora 00:00 am fost oprit de politia rutiera si am suflat in fiola si aveam alcoolemie de 0.30 la mie, am baut 2 beri inainte sa ... (vezi toată discuția)