avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună am permisul luat pentru o perioada de 180 de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună am permisul luat pentru o perioada de 180 de zile Întrebarea ...

Bună am permisul luat pentru o perioada de 180 de zile
Întrebarea mea este după ce dau testu dacă îl iau primesc permisu înapoi sau trebuie sa aștept pana se termina toată perioada de suspendare
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 3 Noiembrie 2024
În cazul în care ai rămas fără permis de conducere pe o perioada de 60 sau 90 de zile, există posibilitatea de a recupera permisul mai repede. Dacă ai susținut examenul pentru redobândirea permisului și ai fost declarat admis se reduce cu o treime perioada de suspendare.

Nu pot solicita reducerea perioadei de suspendare persoanele care au permisul auto suspendat pentru condusul sub influența alcoolului, pentru depășirea cu mai mult de 70 km/h a vitezei maxime admise pe drumul respectiv, pentru neoprirea la trecerea șinelor de tren sau pentru întoarcerea ori mersul pe contrasens pe autostradă, precum şi cei care au acumulat 15 puncte de penalizare în ultimul an scurs de la precedenta suspendare.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paradox in codul rutier? Darius87 Darius87 Suspendarea dreptului de a conduce, in urma depasirii vitezei de exemplu echivaleaza acumularea a 15 puncte de penalizare? Intreb deoarece exista 2 pozitii in ... (vezi toată discuția)
Redobandirea permisului suspendat 90 de zile Claudiu7111 Claudiu7111 Buna ziua! In urma cu o saptamana mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile in urma traversarii caii ferate la semnalele acustice ... (vezi toată discuția)
Radar filofteea filofteea Bună ziua, azi circuland pe un drum județean, la întrare în localitate sub tăblița de cu denumirea localității era și tăblița cu limita de 50 km/h. ... (vezi toată discuția)