avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto suspendat

va rog spuneti-mi daca mi a luat permisu acum aproape 3 luni pentru ca mi-au expirat numerele rosi de 2 zi,iar procuroru mi-a dat neinceperea urmariri penale........mam dus cu comunicarea la politie iar iei mia dat o alta comunicare cum ca mi-au retinut permisu pe o perioada de 3 luni de zile......jos cu pixu au scris "cu aplicarea art 1061b din oug 1952002",am aintrebat atunci daca trebuie sa dau examen pentru redobandirea permisului,iar ei mi-au spus ca nu am nevoie de examen.azi am fost la ei sa intreb ce acte imi trebuie pentru atunci cand merg dupa permis,iar iei mau intrebat daca am luat testu......problema este ca :in data de 07 luna asta imi expira cele 90 de zile ,iar eu numai pe data de 08 pot sa dau testu,iar iei mi-au spus ca daca trec de 90 de zile degeaba iau testu ca mi se adauga o luna de suspendare......deci va intreb daca se poate face ceva .....orice ......va rog........
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:15, 4 Decembrie 2010
Ati fost indusa in eroare de la inceput de politistii pe care i-ati intrebat si care nu v-au dat informatiile corespunzatoare,dar nici dvs nu ati dovedit ca ati cunoaste prevederile legale,pe care ,banuiti ca nu era prea greu sa le recititi.
Nimeni,nu poate invoca in sprijinul sa necunoasterea legii.
Acesta este un principiu de drept care functioneaza si in cazul dvs
Mergeti cu un memoriu la seful politiei rutiere ,explicandu-i situatia reala si rugandu-l eventual sa va permita sa dati testul mai devreme,daca exista aceasta posibilitate
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Decembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare redobandire permis Zarumba Zarumba Am si eu o intrebare am permisu suspendat pe 90 pentru alcool 0,21 am fost am dat testarea de 13/15 ca mia zis ca daca nu dau o sa stau 120 zile am promovat ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru neacordare de prioritate mirelamimi mirelamimi pe 09-10-2011am facut un accident cu victima(atela chipsata si 22 de ingrijiri medicale),victima si-a luat bani de la asigurari si si-a retras plangerea ... (vezi toată discuția)
Bună am permisul luat pentru o perioada de 180 de zile Întrebarea ... PasareaColibri PasareaColibri Bună am permisul luat pentru o perioada de 180 de zile Întrebarea mea este după ce dau testu dacă îl iau primesc permisu înapoi sau trebuie sa aștept ... (vezi toată discuția)