avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat pentru neacordare de prioritate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat pentru neacordare de prioritate

pe 09-10-2011am facut un accident cu victima(atela chipsata si 22 de ingrijiri medicale),victima si-a luat bani de la asigurari si si-a retras plangerea .parghetul a dispus neinceperea urmariri penalesi cu hotararea am mers si am depuso la restituire permise mi sa comunicat ca misa suspendat permisul pe operioada de 90 de zile si dupa ce expira suspendarea va trebui sa dau testare ptr ami redobandi permisu,,,mentionez ca pe timpul cercetarilor am stat 60 de zile fara sa imi iau dovadac crezand ca mi se ia in consideratie cand va fi data sentinta
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 14:17, 5 Martie 2012
Asa e !. Vei da testare. Trebuie sa faci minim 13 puncte din 15
Apuca-te de invatat.Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta la noul cod rutier Daniel2507 Daniel2507 Am avut un accident auto,soldat cu victima din vina mea.Nu am fost baut.S-a produs in Decembrie 2013.In August 2014 mi-a venit comunicarea de neincepere a ... (vezi toată discuția)
Permis auto suspendat ana.fita ana.fita va rog spuneti-mi daca mi a luat permisu acum aproape 3 luni pentru ca mi-au expirat numerele rosi de 2 zi,iar procuroru mi-a dat neinceperea urmariri ... (vezi toată discuția)
Permis retinut, dar nu suspendat! andreiutzul andreiutzul Buna ziua, sunt nou pe aici si nu stiu daca s-a mai discutat problema asemanatoare cu a mea pe aici, desi am citit destule topicuri. Problema este ... (vezi toată discuția)