avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna ziua am lucrat 14 luni in timis sunt din hunedoara pot intra in somaj daca mai lucrez 1 luna pe perioada determinata
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:58, 4 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In general, se beneficiaza de somaj daca:
- c.i.m. a fost incetat din motive neimputabile salaiatului (incetarea c.i.m. in baza art.56 alin.1 lit.i C.mun. va da posibilitatea sa beneficiati de somaj );
- fostul salariat a realizat un stagiu minim de cotizare de 12 luni in ultimele 24 de luni anterioare datei depunerii actelor la AJOFM.

Stagiul minim de cotizare poate fi cumulat de la mai multi angajatori si nu numai de la unul singur.

In opinia mea, puteti beneficia de somaj daca indepliniti conditiile de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!pot beneficia de șomaj dacă am fost angajat pe perioada ... Valiioni Valiioni Bună ziua!pot beneficia de șomaj dacă am fost angajat pe perioada 29 decembrie 2020 _19 decembrie 2021. (vezi toată discuția)
Somaj Alecsandramario Alecsandramario Buna ziua.....am si eu o intrebare.Am terminat ccc si vreau sa intru in somaj.Cat timp trebuie sa lucrez pentru a beneficia de somaj?multumesc (vezi toată discuția)
Somaj Claudius80 Claudius80 Pot intra în șomaj dacă am fost in concediu medical circa 2 luni,iar când am revenit la muncă șeful meu a angajat pe altcineva în locul meu,iar acum nu ... (vezi toată discuția)