avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cumpărare laptop pe firma cu cardul soțului.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cumpărare laptop pe firma cu cardul soțului.

Buna seara, am o mare nedumerire legată de o achiziție pe care am facut-o pe biroul de arhitectură infiintat anul acesta. Din lipsa de fonduri pe cardul biroului , am achiziționat un laptop de aprox 20000 lei cu cardul soțului nefacandu-mi nici o grija. Mare greșeală!! In momentul de față nu stiu cum pot repara si cum pot baga in contabilitate si suma si produsul în cauza, ce trebuie amortizat la rândul lui. Precizez ca am fost sfătuită de o firmă de contabilitate sa fac un contract de împrumut cu soțul însă din moment ce împrumutul nu intra in firma cum se poate soluționa treaba aceasta? Va rog frumos daca puteti sa ma sfătuiți cumva. Multumesc tare mult!

Alte discuții în legătură

Garantie extinsa - laptop emag ManoleGeorgian ManoleGeorgian Buna seara , In data de 04.08.2015 , am cumparat de la eMAG un laptop in valoare de aprox 900 eur. La data de 26.01.2016 apare prima problema: hardul nu mai ... (vezi toată discuția)
Recalculare impozit pe profit denisa2011 denisa2011 buna ziua, am o sc cu probleme in sensul ca i-am refacut contab iar acum ii iese ca are mult imp pe profit de plata, iar adm nu prea doreste sa achite atat de ... (vezi toată discuția)
Contract pustanul pustanul am facut un contract cu o firma pentru achizitionarea unui laptop si am semnat doar contractul bancii care ma imprumuta,iar cu acea firma am semnat doar o ... (vezi toată discuția)