avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Recalculare impozit pe profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Recalculare impozit pe profit

buna ziua, am o sc cu probleme in sensul ca i-am refacut contab iar acum ii iese ca are mult imp pe profit de plata, iar adm nu prea doreste sa achite atat de mult, cum as putea sa o ajut??
ma gandeam sa amortizez toata valoarea masinilor (are 2 masini achizitionate si bagate la amotizare lunara) si daca se poate (cum ma sfatuiti si dvs.) are ch nedeductibile destul de mari, credeti ca as putea sa le bag pe deductibil si apoi anul acesta sa incerc sa rectific "greseala", ajutati-ma va rooooggg nu stiu ce sa fac si imi face capul patrat
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 11:07, 28 Mai 2013
un profesionist contabil, nu face contabilitate/fiscalitate dupa cum "iese bine".Aveti legi pe care trebuie sa le respectati, chiar daca convin sau nu, altfel va furati caciula singuri.Ii explicati, ca amenda si evaziunea fiscala, costa mai scump, decat plata impozitului pe profit.Gasiti solutii corecte( ex. amortizare accelerata)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum completez decl 101 pentru anul 2012 denisa2011 denisa2011 buna ziua, ma chinui de cateva ore sa-i dau de cap la decl 101, va rog ajutati-ma unde trebuie sa trec amortizarea, am urmatoarele sume: total venituri ... (vezi toată discuția)
Licenta flavy1987 flavy1987 Trebuie sa-mi fac licenta si imi trebuie cateva inregistrari contabile pentru cheltuielile nedeductibile.Ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)
Neclaritati in calcularea venitului net ismi3ismi ismi3ismi A.\"52. Venitul net sau pierderea fiscală se calculează astfel: din totalul sumelor încasate, evidenţiate în col. 5, respectiv 6, din Registrul-jurnal de ... (vezi toată discuția)