buna ziua, am o sc cu probleme in sensul ca i-am refacut contab iar acum ii iese ca are mult imp pe profit de plata, iar adm nu prea doreste sa achite atat de mult, cum as putea sa o ajut??
ma gandeam sa amortizez toata valoarea masinilor (are 2 masini achizitionate si bagate la amotizare lunara) si daca se poate (cum ma sfatuiti si dvs.) are ch nedeductibile destul de mari, credeti ca as putea sa le bag pe deductibil si apoi anul acesta sa incerc sa rectific "greseala", ajutati-ma va rooooggg nu stiu ce sa fac si imi face capul patrat
un profesionist contabil, nu face contabilitate/fiscalitate dupa cum "iese bine".Aveti legi pe care trebuie sa le respectati, chiar daca convin sau nu, altfel va furati caciula singuri.Ii explicati, ca amenda si evaziunea fiscala, costa mai scump, decat plata impozitului pe profit.Gasiti solutii corecte( ex. amortizare accelerata)
Licenta
flavy1987
Trebuie sa-mi fac licenta si imi trebuie cateva inregistrari contabile pentru cheltuielile nedeductibile.Ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)