avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nu posed permis, pot cumpăra și asigura o mașină ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nu posed permis, pot cumpăra și asigura o mașină în Italia?

Buna ziua va rog sa imi raspundeti la urmatoare intrebare:Daca am rezifenta in italia dar nu am permis de conducere pot cumpara o masina si bineinteles pot face asigurare pe numele meu?va multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:58, 4 Ianuarie 2018
Mkee a scris:

Buna ziua va rog sa imi raspundeti la urmatoare intrebare:Daca am rezidenta in italia dar nu am permis de conducere pot cumpara o masina si bineinteles pot face asigurare pe numele meu?va multumesc

Dreptul de proprietate nu este conditionat de detinerea unui permis de conducere nicaieri in Univers. Va puteti achizitiona si asigura pe numele dvs. avion, ozn, etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut buletin in italia alinamuntean alinamuntean Cumnatul meu si-a pierdut buletinul in Italia. Nu poate veni in tara. Se poate printr-o procura de la consultul din Italia sa i se faca alt buletin in tara, ... (vezi toată discuția)
Lnformatie refacere ci si pasaport din italia Nicoleta77Serban Nicoleta77Serban Am buletinul şi pasaportul expirat, sunt în Italia ce trebuie să fac ca sa le pot schimba aici la consulatul de care aparţin? (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fără acte Alina Petre Alina Petre Am si eu nevoie de un sfat va rog frumos. Soțul meu a cumpărat în luna decembrie 2017 o mașină adusă din Germania de la o firmă din București care se ... (vezi toată discuția)