avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Corectari din anul 2006
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Corectari din anul 2006

In anul 2006 s-au facut cateva inregistrari contabile gresite, acuma le-am observat si as vrea sa le rectific.
1. S-a receptionat un mijloc fix ( masina de frezat), inreg. in ct 2131, dar nu s-a trecut in Registrul Imobilizarilor astfel nu sa calculat si inreg amortizarea. Sa-l trec acuma in R.I. dar cum fac cu amortiz din 2006,2007,2008, trebuie rectificativa la impozitul pe profit? Care sunt inreg contabile?
2. S-au inreg rata program si licenta program in ct 231, ar trebui sa le trec in ct 208 si 205 si sa inreg amortiz, care sunt inreg contabile?
As avea nevoie de ajutorul dvs, de cei cu multa experienta. Multumesc
Cel mai recent răspuns: niko 94 , utilizator 09:10, 16 Octombrie 2009
In contabilitate este evidentiat mijlocul fix?
Pai este inreg in ct 2131 Masini si utilaje, inseamna ca este evidentiat in contab, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobilizari necorporale mari.a mari.a Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am inregistrat licentele pentru windows - imobilizari necorporale - pe ct. 205, programele de ... (vezi toată discuția)
Imobilizari corporale luciapap luciapap 1.Vrem sa achizitionam un utilaj, am incheiat contract si a venit factura de avans, cum se inreg in conta. f de avans in ct 232 sau in ... (vezi toată discuția)
Epava-leasing cimpazu cimpazu Buna ziua, am si eu o nelamurire: am o masina in leasing financiar. masina a fost lovita dauna totala. firma de leasing a fost despagubita de asigurarea sa ... (vezi toată discuția)