avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa radio tv-trebuie achitata?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa radio tv-trebuie achitata?

buna ziua

vreau sa va intreb daca se mai plateste taxa radio tv (am citit ceva de un proces la Cluj)? Societatea pe care o am are activitatea suspendata din iulie 2009, iar din 2007 pana in 2009 nu am avut angajati si sediul a fost la mine acasa, unde, "pe persoana fizica" am platit taxa radio tv si abonamentul de cablu tv, energia electrica, etc. Mentionez ca intre firma si mine ca proprietar al apartamentului unde este trecut sediul social, exista si un contract de comodat. Va rog sa ma lamuriti daca trebuie sa platesc aceea taxa, deoarece am fost sunat de un individ de la o societate de radio difuziune (cu nr ascuns) care vroia bani pentru perioada 2007-2009. Cum ar trebui sa procedez? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 09:07, 15 Octombrie 2009
Sfatul meu este ca in nici un caz sa nu dati curs unei solicitari telefonici.
Eventual asteptati o notificare scrisa prin care vi se pune in vedere achitarea taxei radio-tv si luati atunci decizia de plata sau nu a taxei.
asta am cerut si eu. mi a spus ca a trimis prin posta in luna iulie 2009 o instiintare
www.avocatnet.ro/content/art...

Vedeti in ce masura va incadrati in situatia prezentata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv - sediu social societate mandricu_yo mandricu_yo Buna ziua, Referitor la taxa radio - tv , am primit o factura de plata pe societatea pe care o administrez, de 360 lei pe ultimii 3 ... (vezi toată discuția)
Eliminarea taxei radio din factura emisa de enel managerul managerul Buna seara. Fiecare proprietar de locuinta are si un contract cu un furnizor de energie electrica. Eu platesc la Enel, consumul casnic de energie electrica. Am ... (vezi toată discuția)
Abonament radio tv - persoana juridica emmiv2008 emmiv2008 tocmai ce am primit o instiintare din partea soc romane de radiofuziune ca ma actioneaza in instanta pentru ca am restante la plata abonamentului radio tv. ... (vezi toată discuția)