avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea Silită
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea Silită

Cum se poate suspenda sau anula o executare silită în cazul persoanelor fizice , având în vedere că în camera de consiliu nu a fost citată și persoana asupra căreia sa dispus executarea silită ?!? Dreptul la o justiție transparentă și dreptul de a se apăra a persoanei nu a fost cumva încălcat ?!?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:27, 4 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Nu este necesară citarea debitorului la judecarea unei cereri de încuviințare silită. După ce primiți somația din partea executorului aveți posibilitatea să formulați o contestație la executare.
Da, pentru o contestație la executare va sunt necesare alte motive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fără citație. notafraiddd notafraiddd Executare silita fără somatie Salutare, mi am cautat numele în portal și am observat ca sunt 3 dosare de executare pe numele meu. Nu am fost citat ... (vezi toată discuția)
Cum contest incuvintarea executarii silite?? bvflorin bvflorin Executorul a obtinut incuviintarea executarii silite a unui BO. In paralel se desfasoara un alt proces in recurs la aceasta investire, intru-cat BO-ul a fost ... (vezi toată discuția)
Executare ONU EMIL ONU EMIL Un contract de leasing in care scrie ca reprezinta titlu executoriu mai trebuie investit de instanta judecatoreasca. Soc. de leasing este din Bucuresti iar eu ... (vezi toată discuția)