avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Avantaje/dezavantaje PFA pensionar sau angajat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Avantaje/dezavantaje PFA pensionar sau angajat

Cum este mai bine/avantajos cu noile legi să păstrăm firma PFA pe mama pensionar sau eu că și angajat?

Alte discuții în legătură

Taxe la fisc in cazul unui contract de prestari servicii daxy_ro2002 daxy_ro2002 buna ziua, ce taxe platesc la stat in cazul unui contract de prestari servicii? as vrea deasemenea sa stiu ce taxe plateste beneficiarul serviciilor prestate ... (vezi toată discuția)
Impozitare pfa modimpex modimpex Bună ziua! Am câteva întrebări în legătură cu noile impozite pentru PFA: - tata este PFA de doi ani; dacă el este pensionar mai datorează cas? - la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!tatal meu a decedat acum 2 ani si mama a optat pentru ... Cami1313 Cami1313 Buna ziua!Tatal meu a decedat acum 2 ani si mama a optat pentru pensia ei..nu cea de urmas.Intrebarea mea este daca se poate recalcula pensia tatalui meu dupa ... (vezi toată discuția)