avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozitare PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozitare PFA

Bună ziua!
Am câteva întrebări în legătură cu noile impozite pentru PFA:
- tata este PFA de doi ani; dacă el este pensionar mai datorează cas?
- la ”cheltuieli în scopul desfășurării activității...” intră și impozitele pe salariile angajaților? - are trei salariați cu cim nedeterminat
Mulțumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:09, 5 Ianuarie 2016
Nu va plati cas pe pfa pentru ca e pensionar.
Toate cheltuielile cu impozitele si celelalte contributii sociate si taxe pe care trebuie sa le faca pentru salariatii pe care ii are cu contract de munca pe pfa, sunt deductibile total pe pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii pentru pensie pfa Maria_ Maria_ Buna ziua! Am cateva intrebari, daca ma poate lamuri cineva, va rog frumos. Daca sunt angajata pe perioada nedeterminata la o firma si imi deschid si un PFA ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pfa anonim anonim Intrebarea este extrem de generala si raspunsul de mai sus este tot general. Daca doriti un raspuns detaliat prezentati starea de fapt cu care va confruntati ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa modimpex modimpex bună ziua! vă rog să-mi spuneți dacă contribuțiile sociale și impozitul pe salar achitate pentru salariații unui pfa sunt cheltuieli deductibile? de ... (vezi toată discuția)