avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire teren

Buna seara. Tatal meu a depus o cerere pentru revendicarea pamantului tatalui sau innainte de anul 2003.In septembrie 2003 el a decedat.Dupa decesul lui cererea a fost rezolvata pozitiv si in anul 2009 s-a emis titlul de proprietate pe numele mamei mele.Intrebarea mea este daca s-a procedat corect.Eu am vreun drept asupra acestui teren si daca da in ce cota.
Cel mai recent răspuns: lilianacin , utilizator 22:19, 4 Ianuarie 2018
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat titlu de proprietate anapopescu23 anapopescu23 Dorim sa deschidem masa succesorala. Eu si sora mea suntem singurele mostenitoare ale tatei. Am obtinut anexa 24 de la primarie, insa ne lipseste un titlu de ... (vezi toată discuția)
Rectificare titluri cerul cerul In urma decesului tatalui am fost la un notar cu niste acte. In doua titluri de proprietate numele tatalui este trecut in loc de initiala tatalui intregul ... (vezi toată discuția)
Drept civil. mostenire! completare succesiune nicujexul nicujexul Buna ziua! Intrebare: Dupa decesul tatalui, la dezbaterea succesiunii, toti cei 4 copii au renuntat in favoarea mamei pt locuinta ce forma masa succesorala ... (vezi toată discuția)