avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata CAS și CASS pentru PFA cu norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata CAS și CASS pentru PFA cu norma de venit

Având în vedere ca sunt PFA cu norma de venit anuala, nu sunt si salariata și nu obțin venituri mai mari de 1900 lei lunar, ce variante am? Sunt obligata sa plătesc CAS și CASS la venitul de 1900 lunar? Pot renunta la plata uneia dintre ele?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:04, 5 Ianuarie 2018
Daca valoarea normei de venit din judetul dumneavoastra pentru codul caen al pfa este mai mare de acel plafon 12 x valoarea salariului minim pe economie adica 22800 lei anual, veti lati cass si cas calculate la acest plafon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas si cass pentru pfa in 2018 cristian A. cristian A. Buna ziua. Va rog sa imi spuneti la ce suma se ridica CAS-ul si CASS-ul lunar ce trebuie platit la fisc ,pentru PFA cu norma de venit in 2018 ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Pensie si sanatate 2018 marin05 marin05 Buna ziua, daca o PFA la norma de venit, a avut in 2017 norma de venit in valoare de 15 000 lei, in 2018 este obligata la plata pensiei si sanatatii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Ce este mai convenabil pfa,srl,imm? Ion Artene Ion Artene Buna Ziua.In conditia noilor reglemantari fiscale ce poate fi mai avantajos.Pfa,srl sau imm.De 2 ani am un pfa pe prestare srvicii cu o cifra anuala de 10.000 ... (vezi toată discuția)