Buna ziua. Va rog sa imi spuneti la ce suma se ridica CAS-ul si CASS-ul lunar ce trebuie platit la fisc ,pentru PFA cu norma de venit in 2018 ? Multumesc!
Procentele sunt 10% la cass si 25% la cas. Vedeti care e valoarea normei de venit pentru 2018 in judetul dumneavoastra pentru codul caen al pfa-ului dumneavoastra si daca este sub 12 x 1900 lei adica sub 22800 lei anual nu veti plati deloc cass si cas.
Buna ziua. Norma de venit pe 2018 ,in judetul meu(Suceava) a fost stabilita la 21000. Prin urmare nu am obligativitatea depunerii formularului 600 si implicit plata cas si cass. Corect? Multumesc!
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.