avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFA sau SRL?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFA sau SRL?

Buna seara,
As dori sa fac produse alimentare artizanale (de casa),prajituri , dulceturi ,fără aditivi .
Va rog sa ma ajutati si indruma la urmatoarele intrebari :
Sub ce forma juridica (PFA sau SRL) se pot realiza si vinde produsele preparate in casa ? . Ce avize sunt necesare? . Care este cadrul legislativ pentru produsele artizanale ? .
Mentionez ca nu am diploma de cofetar sau patiser.
Efectiv nu stiu de unde sa incep, care sunt pasii de urmat .
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ciochina luminita , utilizator 14:35, 5 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va sfatuiesc sa mergeti in meniul "consultanti", apoi in submeniul "vreau un consultant" de pe acest web-site si de acolo va alegeti un avocat care sa va raspunda exhaustiv la absolut toate intrebarile in privat. Desigur, dvs veti plati o taxa modica pentru munca acelui consultant, o taxa a carei valoare va va fi comunicata de la inceput.
Multumesc pentru ajutor si pentru raspunsul dvs.,prompt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru cofetarie mariusgabriel mariusgabriel buna ziua, am deschis o cofetarie unde se comercializeaza urmatoarele: prajituri, sucuri, ceai cald, cafea, bomboane si produse de patiserie. Am depus ... (vezi toată discuția)
Pot vinde torturi, prajituri, cornuri? Paul Adrian Paul Adrian Buna ziua..Pot vinde torturi ,prajituri,cornuri doar la comanda,prin telefon sau website ul pe care il dețin pe codul caen 4791 ?avand obiect principal de ... (vezi toată discuția)
Cod caen - srl, vanzare de sandvisuri ambalate, bauturi etc. vasi49 vasi49 As dori sa stiu ce cod CAEN are un SRL,care are ca obiect de activitate vanzarea de sandwich-ur ambalate,bauturi racoritoare,produse de cofetarie ambalate? Cu ... (vezi toată discuția)