As dori sa stiu ce cod CAEN are un SRL,care are ca obiect de activitate vanzarea de sandwich-ur ambalate,bauturi racoritoare,produse de cofetarie ambalate?
Cu stima si multumiri,
Poate să aibă orice obiect de activitate care nu este sub condiţie (spre exemplu vânzarea de arme şi muniţii). Important este să aibă autorizat obiectul de activitate care îi permite desfăşurarea activităţilor de comerţ cu produse alimentare. Spre exemplu cod CAEN 4711, 4729 etc. Verificaţi codul CAEN şi alegeţi-vă activităţile.
@D-le consilier j.
Va multumesc pentru raspuns...Am ajuns la capatul rabdarii...nimeni nu te indruma corect...
Am o societate care functioneaza din 1993,initial cu cod restaurante...eu neavand locuri la mese ,doar la comanda telefonica ,plateam un impozit la primarie nejustificat ,nu eram restaurant.Ulterior am schimbat pe serviciu de catering,tot aceleasi preparate(pizze,paste ,salate)indrumata de RC.
Nici asa nu este corect dpvd al directiei sanitar-veterinare...
Va rog ce cod mi s-ar potrivi legal sa raman cu acelasi profil???
De ce nu autorizaţi mai multe activităţi? Indiferent că autorizaţi una sau 10 la Registrul Comerţului tot atâta taxă plătiţi. Nu este obligatoriu să le desfăşuraţi pe toate. Spre exemplu autorizaţi activităţile de comerţ cu produse alimentare în magazine specializate.
Dacă faceţi comerţ prin intermediul caselor de comenzi şi internet folosiţi 4791, dacă vindeţi produse de patiserie, zaharoase etc. folosiţi 4724.
De autorizat e simplu,dar activitatea mea este urmatoarea:preparare si vanzare la pachet de pizza ,paste si salate.Aici intervine problema,nu sunt nici restaurant ,mai nou nici catering si nimeni nu-mi spune ,de fapt CE SUNT???
Va multumesc inca o data.
As ruga si alte pareri..
Cod caen 4711
mikiba
Buna seara
Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN .
Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Cod caen
Maria Stet
Buna va rog sa mă ajutați în ceea ce privește codul CAEN.
Am doua puncte de lucru la aceeași adresă,binenteles în încăperi diferite. Activitatea ... (vezi toată discuția)