Am alunecat în magazin, iar acum am piciorul în ghips. Am foarte mult de pierdut la locul de muncă din cauza asta, credeți că ar trebui să acționez în judecată magazinul?
Buna seara! Acum cateva zile am cazut in magazin, deoarece afara ploua, iar la intrarea in magazin nu era niciun covor pe care clientii sa se poata sterge. In zona in care am cazut( aproape de casele de marcat, pe unde o luau toti cei care intrau si care voiau sa si duca sacosile) era multa apa, cel mai.probabil de la umbrelele clientilor. Sefa de magazin s a oferit sa cheme ambulanta, insa am refuzat, deoarece nu voiam sa merg la spital, fiind insotita si de fiica mea de doar 7 ani. Seara am mers la Urgenta, iar piciorul mi a fost imobilizat intr un ghips, avand nevoie de 22 de zile de concediu medical. Mentionez ca am foarte mult de pierdut la.locul de munca. Credeti ca ar trebui sa actionez in judecata magazinul?
Te'ai gandit bine, daca alunecai tu probabil vina era a ta dar in acelasi timp e la fel de adevarat ca tot magazinul a alunecat pe sub talpile tale incat ti'ai pierdut echilibrul depinde din ce system de referinta privesti. Eu as da vina pe incaltamintea cu talpi drepte, am gasit pe un site cu talpi din plastic nu mi'a venit sa cred.
O Savarina nu ti'au oferit de consolare si pentru o recuperare grabnica?
Lidl e un magazin dragut cu sefe deasemenea dar daca o sa ti se intample la Carrefour aceeasi miscare seismica, cere'le maxim de despagubiri morale si doar in instanta ca altfel te ignora si te duc cu vorba, stiu ce spun, stiu ce am patit eu la ei si mereu se repeta, mezeluri bio expirate, mancaruri amestecate, etc plus ca odata m'au controlat in borseta, am vrut sa le demonstrez ca nu am furat nimic asa cum de idioti ma acuzau, greseala mea, trebuia sa le intorc spatele din prima... nu intru in amanunte, ideea e ca lumea din jur avea toate motivele sa se uite ciudat la mine.
Ar fi bine, pentru a se evita stergerea mesajelor offtopic, ca raspunsurile postate sa se refere la subiectula cestui topic si nu la persoanele care posteaza, indiferent de studiile absolvite
Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.
Va multumesc pentru intelegere..
cyan
Moderator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Imi mentin opinia, nu exista sanse de castig in instanta atata timp cat nu s-a refuzat implicarea magazinului, agravarea situatiei medicale putandu-se face in orice moment in afara magazinului. Dar cum dreptul la actiune in justitie este garantat in Constitutie ramane la optiunea userului sa actioneze cum considera de cuviinta.
~ Conținut șters la cerere ~
Unlimit
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Aveti cu siguranta dreptul sa dati in judecata pe oricine! Ceea ce trebuie insa sa demonstrati in instanta este ca suferintele pe care le reclamati sunt cauzate de evenimentul din magazin si nu de alte evenimente ulterioare. La plecarea din magazin ati refuzat o constatare medicala a starii de sanatate la acel moment prin refuzul de a chema salvarea si ati parasit magazinul pe propriile picioare.
Accident in farmacie
florio
Mama mea a cazut pe scari intr-o farmacie din Bucuresti,avand o laceratie la cap necesitand o operatie (copci) ,fractura craniala si alte hematome pe corp,fiid ... (vezi toată discuția)
Accident de munca
armet
Buna ziua,
Am suferit un accident de munca (fractura de sold) in urma unei cazaturi la locul de munca (alunecare pe gheata) .Am fost operat si acum sunt in ... (vezi toată discuția)