avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ce pot face?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ce pot face?

salut. am vandut masina predand si actele cumparatorului,fara sa intocmesc nici un act de vanzare cumparare cu el,prin 2001. ce pot face? masina nu mai apare nici cu ITP,nici cu RCA. cum o pot radia fiscal sau din circulatie?multumesc
Cel mai recent răspuns: castelanul , utilizator 12:35, 16 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Initial trebuie sa verificati temeinic daca vehiculul mai este in circulatie
Solicitati oficial la SPR evidenta auto sa verifice vehiculul
scuzati,cum anume oficial? nu inteleg; eu am dat-o la un moment dat in urmarire la politie,mi-au transmis ca s-a prelucrat cu efectivul...etc,si ca daca va fi gasita in trafic vor retine CI,numere etc. Asta demult. Mai departe? Multumesc.

ynocentta a scris:

Initial trebuie sa verificati temeinic daca vehiculul mai este in circulatie
Solicitati oficial la SPR evidenta auto sa verifice vehiculul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism, autoturism de negasit Corneliuz Corneliuz Sotul cumpara un autoturism in 2014 si il inmatriculeaza. Acesta,sotul, decedeaza in 2016. La masa succesorala sotia gaseste doar certificatul de inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca radiere din circulatie care sunt pasii? cpirtica cpirtica Buna , am vandut recent un autoturism cu o valoare mica , cumparatorul refuza transcrierea acestuia pe motivul ca nu doreste sa plateasca timbrul de mediu care ... (vezi toată discuția)
Radiere masina ioana2122 ioana2122 Bună ziua, în luna iunie sotul meu a vandut o mașina unui domn, masina nu mai avea itp si rca valabile.A depus la directia fiscala contractul dintre el si ... (vezi toată discuția)