avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plata concediului medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plata concediului medical

Buna seara,am si eu o întrebare. Lucrez la minimarket non stop de 6 ani,si anul acesta am rămas însărcinată iar din luna noiembrie sunt în concediu de risc maternal! Dar nu mi se plătește medicalul pe motivul că nu li s a decontat de la stat! Exista așa ceva din punct de vedere legal?Trebuie mai întâi să le deconteze și apoi să se facă plata? Am 2 luni de când nu am luat nici un ban. Mulțumesc frumos
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2018
DoinitaAurelia86, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata concediului medical DoinitaAurelia86 DoinitaAurelia86 Buna ziua,am si eu o întrebare. Lucrez la minimarket non stop de 6 ani,si anul acesta am rămas însărcinată iar din luna noiembrie sunt în concediu de ... (vezi toată discuția)
Nu mi se plătește concediul medical pe motiv că nu a fost încă decontat de stat. este legal așa ceva? DoinitaAurelia86 DoinitaAurelia86 Buna seara,am si eu o întrebare. Lucrez la minimarket non stop de 6 ani,si anul acesta am rămas însărcinată iar din luna noiembrie sunt în concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Semiluna96 Semiluna96 Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine, va rog frumos, intr-o problema ca deja simt ca o iau razna. Mai am vreo 2 intrebari asemanatoare pe site, insa de cate ori ... (vezi toată discuția)