avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plata concediului medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plata concediului medical

Buna ziua,am si eu o întrebare. Lucrez la minimarket non stop de 6 ani,si anul acesta am rămas însărcinată iar din luna noiembrie sunt în concediu de risc maternal! Dar nu mi se plătește medicalul pe motivul că nu li s a decontat de la stat! Exista așa ceva din punct de vedere legal?Trebuie mai întâi să le deconteze și apoi să se facă plata? Am 2 luni de când nu am luat nici un ban. Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 14:03, 5 Ianuarie 2018
Angajatorul este obligat sa va plateasca indemnizatia pentru concediul medical, urmand ca, ulterior sa solicite Casei de Sanatate restituirea sumelor platite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului medical DoinitaAurelia86 DoinitaAurelia86 Buna seara,am si eu o întrebare. Lucrez la minimarket non stop de 6 ani,si anul acesta am rămas însărcinată iar din luna noiembrie sunt în concediu de ... (vezi toată discuția)
Nu mi se plătește concediul medical pe motiv că nu a fost încă decontat de stat. este legal așa ceva? DoinitaAurelia86 DoinitaAurelia86 Buna seara,am si eu o întrebare. Lucrez la minimarket non stop de 6 ani,si anul acesta am rămas însărcinată iar din luna noiembrie sunt în concediu de ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie pentru cic consecutiv bvr bvr Buna ziua! Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoare problema: O persoana intra in concediu ingrijire copil la data de 01.09.2010. In 02.09.2012 ... (vezi toată discuția)