Buna ziua!
Am pierdut carnetul de munca in momentul in care aveam dosarul pregatit pentru depunere la casa de pensii pentru pensie de invaliditate. Erau facute toate inregistrarile, inclusiv ultimul loc de munca si ITM. Dupa publicarea pierderii in Monitorul Oficial, cine trebuie sa faca duplicatul si toate inregistrarile, tinand cont ca am copie dupa carnetul pierdut.
Multumesc!
1. Mergeti la ITM si rugati sa va ajute in procurarea unui formular de carnet de munca. Sau cereti sprijinul ultimului angajator, pentru a va procura carnet de munca.
2. Apoi mergeti cu carnetul e munca la fiecare angajator pe unde ati lucrat sa va faca inregistrarile. sa luati cu dvs. si copia dupa carnetul de munca pierdut, pentru a rezolva mai repede.
3.Incercati la ITM, poate exista vreo posibilitate sa se completeze carnetul de munca, fara sa mai mergeti la toti angajatorii.
Succes!
Ar trebui sa va faca inregistratile ultimul angajator la care ati lucrat, insa nu doar pe baza unei simple copii dupa vechiul carnet de munca. Dupa parerea mea, in aceasta situatie trebuie sa detineti adeverinte in original emise de toti fostii angajatori ori contracte/aditionale la CIM, in original.
Daca arhivele cu aceste documente au fost distruse, puteti, de asemenea, solicita instantei de judecata reconstituirea vechimii in munca in conditiile Decretulului nr. 92/1976.
Carte de munca
mioarapetre
in perioada oct 2008-dec 2009 am lucrat ca si agent comercial la o firma de distributie in Bucuresti. La incetarea activitatii am solicitat cartea de munca si ... (vezi toată discuția)