avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul a i se inregistra o cerere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul a i se inregistra o cerere

lucrez intr-o institutie publica si mai nou directorul a impus regula ca el citeasca documentul inainte de a lua nr de inregistrare de la secretariat pentru a fi sigur ca angajatii nu depun documente care sa-i pericliteze lui postul. este legal?
Credeam ca orice persoana are dreptul de a primi un nr de inregistrare pe documentele ce sunt lasate secretariat
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:29, 5 Ianuarie 2018
Buna ziua,
Nu vrea sa primeasca cererile atunci le puteti trimite recomandata cu confirmare de primire.
Nu le ridica de la posta atunci va adresati instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate ca un referat sa fie refuzat la inregistrare de catre secretara unei institutii publice? oanaportar oanaportar Probleme in legatura cu circuitul documentelor intr-o institutie publica: - directorul spune ca la Secretariat se pot inregistra doar Cereri, nu si ... (vezi toată discuția)
Secretara primariei nu vrea sa imi inregistreze cererea ContSters355936 ContSters355936 Lucrez in primarie, am fost sa depun cererea pentru concediul de odihna in secretariat. Secretara e o persoana complicata, ii place sa agaseze angajatii, ii ... (vezi toată discuția)
Dreptul la o adeverinta refuzat sterealiliana sterealiliana Buna ziua. Ma numesc Liliana si vreau un raspuns cat mai clar la o problema a zilelor noastre. Tatal meu si-a pierdut pensia de boala pe motiv ca sufera de un ... (vezi toată discuția)