Lucrez la o institutie de stat,proprietarii din bloc doresc ca eu sa preiau functia de presedinte al asociatiei si sa primesc si drepturi banesti in suma de 200 lei.Am voie sa mai lucrez si sa primesc 200 lei si ce taxe trebuiesc platite pentru suma de 200 lei.
Exprimare dvs. este gresita: dvs. trebuie sa fiti ales in functia de presedinte in AG a membrilor as. prop.
Trebuie sa va interesati la institutia unde lucrati acum, daca functia de presedinte a unei as. prop. va este este permisa. In general nu sunt probleme, totusi la anumite categorii de functionari publici, nu le este permis acest lucru. Intrebati undeva in zona de resurse umane.
Daca sunteti ales de catre AG a membrilor in functia de presedinte, com. ex. va va intocmi un contract de mandat.
Deocamdata, acestea sun informatiile de care aveti nevoie, apoi, contabilul sau administratorul, cei care intocmesc statele de plata stiu ce au de facut, intelegand ca dvs. ati negociat "un net" de 200 lei. Brutul va fi mai mare...
Contestare pv
doinagherasim
Dupa sedinta de Adunare Generala a Asociatiei de Proprietari, in procesul verbal, s-a consemnat ca toti cei prezenti au fost de acord cu ceea ce scrie in acest ... (vezi toată discuția)