avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa infintez un SRL pentru transport marfa 3,5 t
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa infintez un SRL pentru transport marfa 3,5 t

Buna ziua,

vreau sa deschid un Srl si sa ma apuc de transportat marfa cu carosata de 3,5 T.

Si am urmatoarele intrebari :

1. de ce cod CAEN am nevoie ca sa pot presta servicii de transport marfa intern + international

2. Cum este mai bine sa trec masina pe firma sau sa o tin pe persoana fizica si sa o inchiriez la firma (Care sunt avantajele si dezanvantajele).

3. Am ajuns si la a 3-a intrebare care suna in felul urmator,

Ce beneficiu am daca firma este platitoare de tva sau nu ? Din cate am reusit sa ma documentez sunt 2 categorii :

-platitoare de tva si - neplatitoare de tva pana la profit de 65.000 Euro.

Va multumesc pentru timp si o zi placuta.

Alte discuții în legătură

Infiintare srl catara2 catara2 Buna ziua, vreau sa deschid un Srl si sa ma apuc de transportat marfa cu carosata de 3,5 T. Si am urmatoarele intrebari : 1. de ce cod CAEN am nevoie ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl ContSters301002 ContSters301002 Vreau sa infiintez o firma de transport international de marfa si curierat cu o masina pana in 3,5 t si as dori cateva sfaturi tinand cont ca este pentru prima ... (vezi toată discuția)
Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)