avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL

Vreau sa infiintez o firma de transport international de marfa si curierat cu o masina pana in 3,5 t si as dori cateva sfaturi tinand cont ca este pentru prima data cand fac asa ceva. Tinand cont de varsta mea , 28 ani as dori sa stiu ce tip de SRL ma avantajeaza, costurile durata si daca masina este m-ai bine sa fie trecuta pe firma.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 09:41, 21 Aprilie 2014
Cred ca va avantajeaza un SRL-D.
Desigur ca avantajos este ca masina sa fie trecuta pe societate pentru a va putea deduce cheltuielile si TVA-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa infintez un srl pentru transport marfa 3,5 t Jason95 Jason95 Buna ziua, vreau sa deschid un Srl si sa ma apuc de transportat marfa cu carosata de 3,5 T. Si am urmatoarele intrebari : 1. de ce cod CAEN am nevoie ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl catara2 catara2 Buna ziua, vreau sa deschid un Srl si sa ma apuc de transportat marfa cu carosata de 3,5 T. Si am urmatoarele intrebari : 1. de ce cod CAEN am nevoie ... (vezi toată discuția)