avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Co-imprunutat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Co-imprunutat

Vreau să știu și eu ce risc in calitate de co-împrumutat? Menționez că : actul de credit s-a făcut în aceeași zi cu actul de divorț, titularul împrumutului este el și că deținem un apartament că bun comun. El a zis că eu nu trebuie să-mi fac griji (că nu sunt girant și că nu mi se va cere mie bani), că lui i se va opri din salariu. Eu acum în calitate de fosta sotie încep să-mi fac griji. Va rog frumos!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:19, 8 Ianuarie 2018
Dvs.ce credeti ca sunteti?
Cum sa fiti coplatitor la un credit in ziua divortului si sa va convinga ca dvs.n-o sa vi se ceara bani in caz de nerestituire a imprumutului!
Grijile ar fi trebuit sa vi le faceti inainte, parerea mea.
Am vrut să îi arăt că îi vreau binele. Când sunt în preajma lui mă pierd și nu mai știu ce fac. Am înțeles acum că am greșit .

Dvs.ce credeti ca sunteti?
Cum sa fiti coplatitor la un credit in ziua divortului si sa va convinga ca dvs.n-o sa vi se ceara bani in caz de nerestituire a imprumutului!
Grijile ar fi trebuit sa vi le faceti inainte, parerea mea.

Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2018
mia2018, utilizator
La binele dvs. sa va ganditi mai intai, intotdeauna.
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2018
elenazan, utilizator
Daca nu va achita creditul, institutia financiara se va indrepta impotriva dvs. si va incerca sa recupereze suma...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act notarial la credit Dragos1989 Dragos1989 Buna ziua! Vreau sa fac un credit la banca, dar din cauza salariului mic din acte nu pot obtine acest imprumut. De aceea unchiul meu este dispus sa ma ajute, ... (vezi toată discuția)
Vreaau sa renunt sa fiu coplatitor viojunior viojunior sint coplatitor intr un credit imobiliar si vreau sa renunt pt a imi lua casa prin Prima casa....numai ca nu reusesc sa \"ies\" din acest contract...imi poate ... (vezi toată discuția)
Codebitor gigi19 gigi19 Salut, In conditiile in care devin codebitor intr-un imprumut bancar fie imobiliar fie de nevoi personale, in ce situatie pot fi scos din acest ... (vezi toată discuția)