avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit arbitraj Bitcoin
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit arbitraj Bitcoin

Salut! De curand am inceput sa tranzactionez cryptomonede. Pot spune ca pe fiecare zi incasez in contul bancar o suma foarte mare de bani pe care o reinvestesc in aceeasi moneda. As vrea sa fac acest proces printr-un SRL dar nu gasesc CAEN-ul potrivit. Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: brayladen , utilizator 22:47, 5 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se plateste cas sau cass pentru veniturile provenite din trading de cryptomonede? daniel222 daniel222 Buna ziua, As dori sa stiu cum sunt impozitate veniturile provenite din trading-ul de cryptomonede. Sa zicem, de exemplu, ca la finalul anului 2018 am ... (vezi toată discuția)
Online business Brudici Brudici Salut. Impreuna cu un prieten as vrea sa deschid un website international de intermediere/vanzare/cumparare de bunuri virtuale. Am intrebari in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Castig intre 0.5 si 1% profit pe zi din tranzactionarea cryptomonedelor. adyx5 adyx5 Castig intre 0.5 si 1% profit pe zi din tranzactionarea cryptomonedelor. Sunt obligat sa declar acest castig daca nu transform / schimb in ron ?? Se plateste ... (vezi toată discuția)