avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ajutor!!Hotarare Privind aprobarea regulamentului de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ajutor!!Hotarare Privind aprobarea regulamentului de functionare!!!

Salut tuturor!

Ce as putea face in cazul in care primaria ia o astfel de decizie asupra localului meu! Primaria din orasul meu a luat decizia de a imi face orarul activitatii mele de tip Bar/Club si ma obliga sa inchid activitatea la ora 24:00. Tin sa mentionez ca activitatea clubului mai exact se desfasoara in orasul Nehoiu, Jud Buzau iar singura zi din saptamana cand programul se incheie la ora 4;00 este duminica. Este foarte mult de explicat asa ca voi lasa mai jos un link catre pagina de facebook unde sunt postate documentele. Va rog sa ma ajutati!!!
LAS MAI JOS UN LINK CATRE PAGINA MEA DE FACEBOOK

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac? - baruri cu program prelungit pana noaptea viodana64 viodana64 buna ziua , pe o strada din Bucuresti functioneaza mai multe baruri dintre care unul are este lipit de un bloc de locatari ,tin sa mentionez ca blocul nu ... (vezi toată discuția)
Orar lucru firma alin1980 alin1980 Buna ziua as dori sa intreb ceva in legatura cu programul-orarul unei firme.. CA patron de firma pot inchide oricand anuntand inainte persoanele ce se ... (vezi toată discuția)
Program bar Zaleczander Zaleczander Bună ziua. Am un bar într-o comună şi consiliul local, pentru a-mi îngreuna situaţia, a dat o hotărâre prin care nu am voie să îmi ţin barul deschis ... (vezi toată discuția)