Buna seara ! Azi am intampinat o problema si as dori sa stiu daca este legal sau nu ceea ce mi sa intamplat . In timpul liber joc pariuri sportive pe un site online iar in data de 21 decembrie am solicitat o retragere in valoare de 5555.oo ron dupa care in data de 27.12.2017 la ora 8 dimineata am primit un mesaj de la info alert in care am fost instintat ca in cont a intrat suma de 5555.00 , la ora 16 a mai intrat incaodata suma de 5555.00 si in data de 28.12.2017 la ora 8 a mai intrat odata suma de 5555.00 . Iar azi 05.01.2018 a fost retrasa suma de 5555.00 ron de 2 ori fara nici o instiintare , nici macar mesaj de la info alert . Eu consider ca aceasta este o practica a siteurilor de pariuri online de a momi jucatorii dar nu mi se pare normal sa isi poata retrage banii asa simplu fara nici macar o instiintare , un mesaj sau un telefon in care sa iti fie comunicat ce se intampla cu banii din contul tau . O seara placuta !
Prea putin ma intereseaza daca a fost greseala sau nu , cei care intra in acest anturaj nu au decat sa isi asume toate momelile date de siteurile de pariuri . Ceea ce ma deranjeaza este faptul ca cei de la BCR au permis celor de la pariuri sa isi retraga bani fara acordul meu sau macar instiintarea mea .
Despre poprire
yonutz113
Buna seara
Am un card de debit emis de banca ING pe care imi primesc salariul de la angajator. In trecut am efectuat tranzactii online la o camera de jocuri ... (vezi toată discuția)