avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pariuri sportive online, bani retrași din cont fără ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pariuri sportive online, bani retrași din cont fără nicio înștiințare din partea băncii. Este normal să fie autorizată o astfel de operațiune în acest mod?

Buna seara ! Azi am intampinat o problema si as dori sa stiu daca este legal sau nu ceea ce mi sa intamplat . In timpul liber joc pariuri sportive pe un site online iar in data de 21 decembrie am solicitat o retragere in valoare de 5555.oo ron dupa care in data de 27.12.2017 la ora 8 dimineata am primit un mesaj de la info alert in care am fost instintat ca in cont a intrat suma de 5555.00 , la ora 16 a mai intrat incaodata suma de 5555.00 si in data de 28.12.2017 la ora 8 a mai intrat odata suma de 5555.00 . Iar azi 05.01.2018 a fost retrasa suma de 5555.00 ron de 2 ori fara nici o instiintare , nici macar mesaj de la info alert . Eu consider ca aceasta este o practica a siteurilor de pariuri online de a momi jucatorii dar nu mi se pare normal sa isi poata retrage banii asa simplu fara nici macar o instiintare , un mesaj sau un telefon in care sa iti fie comunicat ce se intampla cu banii din contul tau . O seara placuta !
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 15:38, 8 Ianuarie 2018
Retragerea sigur a fost efectuata in colaborare cu banca dvs. Au depus dovada ca s-au efectuat plati de 2 ori si atunci banca a autorizat retragerile.
Si nu era normal sa fiu instiintat si eu ?
Ba da. Aici trebuie sa discutati dvs. cu banca. Din pacate majoritatea bancilor procedeaza cum ati descris mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani sustrasi din cont Hirdou Hirdou Buna seara ! Azi am intampinat o problema si as dori sa stiu daca este legal sau nu ceea ce mi sa intamplat . In timpul liber joc pariuri sportive pe un site ... (vezi toată discuția)
Despre poprire yonutz113 yonutz113 Buna seara Am un card de debit emis de banca ING pe care imi primesc salariul de la angajator. In trecut am efectuat tranzactii online la o camera de jocuri ... (vezi toată discuția)
Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)