Angel 2007 a scris:
Daca introduceti actiune in instanta trebuie sa stiti ce vreti,ce nemultumire aveti, si care drepturile salariale de care sunteti prejudiciat.
Succes!
Stiu ce revendicari am, nu prea stiu unde ma incadrez cu serviciul daca contest cu succes decizia de concediere, care a depasit oricum termenul trimiterii (nu a fost trimisaa- sunt suspendat in temeiul niciunei legi!) si este viciata si din alte motive. Daca aleg sa nu ma intorc in acelasi post ce se intampla? Daca aleg sa ma intorc si continui cu procesele si reclamatiile pana mi se intampina revendicarile atunci ce se intampla? Eu imi vreau doar locul de munca si drepturile prejudiciate.
Daca ma contest cu succes dispozitia de concediere, si ma reprezint singur in instanta, se aplica litera de lege din codul muncii conform careia angajatorul trebuie sa ma remunereze chiar si in timpul cand indeplinesc o functie de genul care am amintit?
P.S. Nu cunosc lista spetelor posibile, ceea ce acuz insa este:
discriminare, hartuire la locul de munca, contestatia suspendarii si a deciziei din urma suspendarii, revendicarea drepturilor pierdute in urma actiunilor firmei si colegilor (daune morale, fizice, financiare etc.)