avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul salariu si zile lucrate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul salariu si zile lucrate

Buna ziua,

Lucrez la o firma de telefonie mobila in ture.
In luna decembrie am avut 4 zile de concediu medical(85%).

Zile in care am avut concediu medical au fost reprezenate din 2 zile sarbatori legale si 2 zile de weekend.

Este normal ca, desi firma nu plateste aceste zile dublu, sa imi ceara sa recuperez aceste 4 zile in caz contrar sa mi le impute din salariu ca si zile duble.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Drepturi banesti andremaria67 andremaria67 buna ziua!in decembrie 2007 am fost preluati de o firma care ne-a introdus toate sporurile in salariu(inclusiv cel de toxicitate care conform ccmn nu se ... (vezi toată discuția)
Codul muncii ana_strengaritza ana_strengaritza am o situatie si as vrea sa stiu care este adevarul. sapt trecuta am fost in concediu de odihna si trebuia sa incep sambata munca(lucrez intr-o societate unde ... (vezi toată discuția)
Concediu medical si sarbatorile legale laura_yt laura_yt am o nelamurire cu privire la concediul medical si sarbatorile legale, si anume daca am avut concediu medical intr o zi de sarbatoare legala, adica zi libera, ... (vezi toată discuția)