avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Durata comunicare sentința judecătorească
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Durata comunicare sentința judecătorească

Buna ziua . M ar interesa cat timp durează pana iti este comunicată in scris o hotărâre judecătorească . Menționez ca este vorba despre o contestație a unui PV in care eu pierd . Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Durata comunicare sentința judecătorească Palalila Palalila Buna ziua . M ar interesa cat timp durează pana iti este comunicată in scris o hotărâre judecătorească . Menționez ca este vorba despre o contestație a ... (vezi toată discuția)
Amenda radar alexxap2004 alexxap2004 Buna ziua, in cursul zilei de astazi m-a oprit potlitia rutiera. Agentul sustinea ca am depasit viteza cu 30km. Mi-a scris proces verbal, inregistrarea mi-a ... (vezi toată discuția)
Cum pot contesta o hotarare judecatoreasca irevocabila? radusb2004 radusb2004 Buna ziua. Cum pot contesta o decizie judecatoreasca irevocabila? Si cat timp, de la pronuntarea sentintei, am la dispozitie pt a face asta? E vorba de ... (vezi toată discuția)