avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Durata comunicare sentința judecătorească
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Durata comunicare sentința judecătorească

Buna ziua . M ar interesa cat timp durează pana iti este comunicată in scris o hotărâre judecătorească . Menționez ca este vorba despre o contestație a unui PV in care eu pierd . Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 10:41, 6 Ianuarie 2018
Legal in 30 zile dar nu se prea respecta acest termen,
Mulțumesc . Este virba despre o suspendare de permis si m ar interesa sa știu daca toate aceste mișcări se vad si online pe site ul judecataoriei fiindcă eu lucrez in franta . Mulțumesc
Mulțumesc . Este virba despre o suspendare de permis si m ar interesa sa știu daca toate aceste mișcări se vad si online pe site ul judecataoriei fiindcă eu lucrez in franta . Mulțumesc
se vede solutia, daca s-a admis sau respins cererea reclamantului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata comunicare sentința judecătorească Palalila Palalila Buna ziua . M ar interesa cat timp durează pana iti este comunicată in scris o hotărâre judecătorească . Menționez ca este vorba despre o contestație a ... (vezi toată discuția)
Ce se mai poate face daca o plangere a fost respinsa prin sentinta definitiva si irevocabila? catalin2832 catalin2832 V-as ruga sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme destul de delicate. Intr-o seara am fost oprit de un echipaj de politie care mi-a spus ca nu as fi ... (vezi toată discuția)
Pv de contraventie contestat/ masina reclamant reparata pe rca-ul meu mmhabian mmhabian Buna ziua, in mai 2013 am fost reclamata ca am lovit masina parcata langa a mea. Proprietara si-a gasit masina lovita si m-a reclamat pe mine. Masina mea era ... (vezi toată discuția)