avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua!Baiatul meu împlinește 2 ani in data de 4 Iulie 2018,eu ma voi întoarce la munca pe 3 mai 2018,tatăl nu se încadrează pentru a sta cu băiatul,nu are venituri in țara.Doresc sa stiu daca pe luna mai si iunie eu voi putea sa beneficiez de stimulentul de inserție.Multumesc frumos!O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:08, 7 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, veti beneficia de stimulent de insertie incepand cu data revenirii la munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Buna..am și eu o problema..deci eu am luat indemnizație creștere,copilul ... Camelia Marinela Camelia Marinela Buna..Am și eu o problema..Deci eu am luat indemnizație creștere,copilul o să facă 2 ani pe31 mai..Eu nu mă mai pot întoarce la serviciu și aș vrea ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu crestere copil Ralexandra Ralexandra Buna ziua . Sunt in concediu de crestere al copilului . Copilul implineste 2 ani pe 4 sept 2018 . Am ramas in CIC cu al doilea copil in continuarea CIC 1 . ... (vezi toată discuția)