Buna seara.Revin din nou cu o noua nelamurire.Reamintesc; Am somaj din Ianuarie 2009 pina in 30 Decembie 2009 .(12luni).Sunt insarcinata in 28 saptamini(aproape 7 luni).Data probabila a nasteri e in Ianuarie dar se poate intampla si in Decembrie.Intrebarea pe ca care o pun: De cind sa intrerup somaju sa intru in concediu de maternitate pt a nu fi prea tarziu in cea ce priveste suspendarea somajulu?va multumesc
In functie si de ceea ce spune medicul care va are in evidenta si va urmareste sarcina, puteti intra in concediu de maternitate oricand, inainte de terminarea perioadei de somaj (inainte de 30 decembrie).
concediul de maternitate se acorda pt 126 de zile (aprox 4 luni), din care minim 42 de zile dupa nastere.
Astfel incat nu este asa de greu sa impartiti aceste luni astfel in noi, dec si ian...
Important este sa intrati in concediu de maternitate inainte de a va inceta somajul, pentru a nu avea intrerupere la stagiul pentru CIC.
Cic1, somaj, cic2
nadia n
Buna ziua!
Am o problema putin mai incurcata. Pana in decembrie 2008 (inclusiv) am primit CIC pentru primul copil. In 10 decembrie mi s-a desfacut contractul ... (vezi toată discuția)