avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procură
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procură

Buna ziua , tatal meu gaseste scuze ca sa nu imi dea semnatura la pasaport si procura pentru a iesi din tara , se poate face in felul urmator : Mama mea sa faca o procura prin care sa o imputerniceasca pe bunica mea si tatal meu la fel prin care Bunica mea sa imi faca pasaportul cat si procura aceea pentru a parasi tara .
Specific mama mea este in Italia si zicea sa trimita de acolo
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2018
Lavinia1771, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 12:28, 13 Ianuarie 2018
Da bunica poate fi imputernicita de parintii dvs.pentru a se prezenta cu dvs. sa va faceti pasaportul. Procura trebuie facuta in strainatate la ambasada/consulat, in tara la un notar.[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte - pasaport minor si calatorie in strainatate lienuta lienuta Ce formular trebuie completat in Romania la notar de catre parintele aflat in Romania ([prin care ii cere acordul celuilat parinte aflat in Franta]) de a iesi ... (vezi toată discuția)
Acces in spania nenea toto nenea toto BUNA SEARA Am 15 ani .Tata lucreaza in Spania .Pentru sarbatori a cumparat bilet de avion numai pentu mine, pentru mama nu.Mama este de acord sa plec Pentru ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat - intrarea in tara ema222 ema222 buna ziua in luna august am venit in romania sa schimbam pasaportul fetitei mele care expira la sfarsitul lui septembrie aveam la dispozitie o saptamana findca ... (vezi toată discuția)