avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ACCES IN SPANIA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ACCES IN SPANIA

BUNA SEARA
Am 15 ani .Tata lucreaza in Spania .Pentru sarbatori a cumparat bilet de avion numai pentu mine, pentru mama nu.Mama este de acord sa plec Pentru a putea pleca de ce documente mai am nevoie .
o seara buna
Cel mai recent răspuns: gargaritarita , utilizator 12:43, 28 Noiembrie 2010
nu poti pleca neinsotit.
citeste aici:
[ link extern ]
eu am vrut sa stiu ce trebuie sa fac ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nu sa citesc o ordonata DE GUVERN
Daca mama ta nu poate sa mearga cu tine trebuie sa gaseasca o persoana de incredere careia sa i te incredinteze.Deasemenea atat mama cat si tatal tau trebuie sa imputerniceasca acea persoana sa te scoata din tara,, intr-o excursie,, in Spania.Trebuie sa ai pasaport individual .Pentru obtinerea pasaportului tatal tau trebuie sa dea o declaratie la ambasada sau la consulat ca este de acord ca tu sa obti pasaportul.Deci ,daca nu ai pasaport tatal tau trebuie sa dea 2 declaratii separate,una sa poti sa obti pasaportul iar alta sa poti parasi Romania fiind insotit de o persoana straina.Si daca mergi cu mama ta in Spania ,tatal tau trebuie sa faca o declaratie ca este de acord sa iesi din tara insotit de mama ta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor in strainatate-tatal plecat ContSters174925 ContSters174925 Cuplu necasatorit legitim, au un copil minor de 5 ani, copilul purtand numele tatalui. Se poate sa paraseasca copilul tara (in Bulgaria) doar impreuna cu mama ... (vezi toată discuția)
Buna ! vreau sa ii fac copilului de 12 ani pașaport... sunt ... NicoVanea NicoVanea Buna ! Vreau sa ii fac copilului de 12 ani pașaport... Sunt divorțată, custodie comuna,însă tatăl copilului este la 400 km de noi și nu vrea sa vina in ... (vezi toată discuția)
Cu 16 ani (domiciliu spaniol, am nie spaniol si buletin) pot sa ies din romania fără parinti sau fara însotitor cu procura de la parinti? Darius Farkas Darius Farkas Ok, am 16 ani, nascut si cu domiciliu in Spania (Valencia), am venit sa imi fac primul buletin (cam tarziu) cu matusa mea si bunica mea, mama mea nu a putut sa ... (vezi toată discuția)