avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Majorare venituri salariale institutii de spectacole ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Majorare venituri salariale institutii de spectacole si concerte, incepand cu luna decembrie 2017.

Conform prevederilor Legii nr.274/decembrie 2017, se majoreaza cu 30% salariile personalului din institutiile publice de spectacole si concerte, care nu au beneficiat de majorari salariale conf. O.U.G. 2/2017.
INTREBARE: Exista vreo persoana cate poate beneficia de aceasta prevedere? Daca da, desi in opinia mea nu este cazul, va rog sa exemplificati!
Multumesc mult si toata stima!
P.s.:Cred ca trebuia precizat "conform art.1 alin.(4) din O.U.G. 2./2016" si atunci ar fi avut sens aceasta prevedere si este vorba doar de omisiune cu privire la aceasta completare. Dumneavoasra, ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:17, 6 Ianuarie 2018
Este vorba despre persoanele care nu care ocupă vreuna din funcțiile prevăzute în anexa nr. IV Familia ocupațională de funcții bugetare "Cultură" la Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Personal care beneficiaza de prevederile art. ii lit e din legea nr. 274/2017 ContSters453626 ContSters453626 Va rugam sa ne comunicati un punct de vedere cu privire la aplicarea art. II lit. e din Legea nr. 274/2017, respectiv daca majorarea de 30% se aplica ... (vezi toată discuția)
Salarizare bugetari draguta58 draguta58 Buna ziua, Cei care lucreaza in Statiunile de Cercetare si tin de Academia de Stiinte Agricole, au drepul la majorari de salariu odata cu bugetarii (suntem ... (vezi toată discuția)
Salarizare bibliotecar la biblioteca comunala Adamj Adamj Buna dimineata! Va rog frumos sa-mi spuneti daca un bibliotecar la o bibliotecomunala i se mareste salariul de baza incepand cu luna decembrie 2016 sau cu ... (vezi toată discuția)